Wooncomplexen

Hoboken Rhoon, Gloednieuwe appartementen

Rhoon, Nederland
100% verhuurd
44
appartementen
50 - 102
vierkante meter
Privé buitenruimte
bij ieder appartement
Parkeren
op eigen terrein
Middensegment huur
vrije sector
Groene ligging
loopafstand metro

Omschrijving

Indrukwekkend wonen; tussen natuur en stad in.

Wooncomplex Hoboken in Rhoon omvat 44 appartementen in het midden en hoge huursegment. Dit transformatieproject is opgeleverd en volledig verhuurd in oktober 2021.

Appartementen
De 44 appartementen hebben verschillende soorten grootte tussen de 51 en 106 m2, waarvan allen zijn voorzien van een modern afgewerkte keuken en badkamer, privé buitenruimte en een parkeerplaats.

Energiezuinig
Alle appartementen zijn gasloos en voorzien van een elektrische warmtepomp. Daarnaast zijn duurzame en isolerende materialen gebruikt en zijn een aantal geselecteerde woningen voorzien van zonnepanelen.

Parkeren
Ieder appartement is voorzien van een parkeerplek gelegen op eigen terrein. Het is daarnaast mogelijk om tegen een meerprijs additionele plekken te huren.

Breed aanbod
Dankzij de verschillende groottes en prijsklassen van de appartementen biedt Hoboken een breed woningaanbod en modern en duurzaam wonen in Rhoon voor een brede doelgroep.

Ligging
Hoboken is de rustige uitvalbasis voor het drukke leven in de Randstad. Met eigen- of openbaar vervoer is Rotterdam, Dordrecht en Den Haag snel te bereiken. Op loopafstand van het complex is het metrostation van Rhoon te vinden, vanaf hier is hartje Rotterdam binnen 15 minuten te bereiken. Het nabije winkelcentrum of de dorpskern is lopend of op de fiets snel bereikt. Hoboken heeft het beste van twee werelden, het pittoreske dorp met het groen van natuurgebied de Grienden maar toch dichtbij alle voorzieningen en het leven in de Randstad.

Stationsstraat 41-59, 3161 GH, Rhoon, Nederland

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier