Projecten

Hoboken Rhoon, Gloednieuwe appartementen

Rhoon, Nederland
100% verhuurd
44
appartementen
50 - 102
vierkante meter
Privé buitenruimte
bij ieder appartement
Parkeren
op eigen terrein
Middensegment huur
vrije sector
Groene ligging
loopafstand metro

Omschrijving

Indrukwekkend wonen; tussen natuur en stad in.

De transformatie van 44 tijdloze appartementen aan de Stationsstraat in Rhoon verloopt voorspoedig. Ontdek jouw nieuwe woning, voorzien van alle luxe en comfort, te midden van historie, groen en op korte afstand van Rotterdam en Den Haag. Verhuur is gestart.

Appartementen
Beleef het gemak van wonen op jouw manier en tempo. Hoboken huist verschillende soorten appartementen tussen de 50 en 120 m2, allen voorzien van een moderne keuken, privé buitenruimte en parkeergelegenheid.

Inschrijven
Wil je up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen over Hoboken Rhoon? Schrijf je nu in en we houden je op de hoogte!

De impressies voor Hoboken Rhoon zijn nog niet definitief en geven enkel een indicatie.

Stationsstraat 41-59, 3161 GH, Rhoon, Nederland

Schrijf je in

Wil je up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen over Hoboken Rhoon? Schrijf je nu in en we houden je op de hoogte!


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier