Projecten

Herontwikkeling winkelcentrum Westpolder

Ruimtes beschikbaar
40+
Jaar Geopend
420 m²
Extra Winkelruimte
Verbeterde
Routing

Omschrijving

Winkelcentrum Westpolder in Papendrecht heeft zich als een goed presterend winkelcentrum bewezen; het bestaat inmiddels 40 jaar en heeft een zeer lage mutatiegraad. Bezoekers kunnen hier comfortabel overdekt winkelen en hebben keuze uit een zeer gevarieerde branchering in het dagelijkse segment. Het winkelcentrum heeft een groot verzorgingsgebied met een belangrijke functie voor de omliggende wijken.

Projectontwikkeling

Dit jaar is het centrum gerevitaliseerd om het geheel meer cachet te geven en te moderniseren. Het winkelcentrum is succesvol en heeft daarom een update verdiend. Westpolder heeft een make-over gekregen wat geresulteerd heeft in een opgefriste look! De uitvoering bestaat uit enkele bouwkundige ingrepen, toevoeging van 420 m² winkelruimte en de verplaatsing van de entree.

Het doel hiervan was om:

  • meer hoogte en lichtinval te creëren
  • de uitstraling visueel te verfraaien
  • de routing te verbeteren
  • winkels toe te voegen.

De winkelruimtes zijn bijvoorbeeld voorzien van nieuwe puien en er zijn dakdoorvoeren geplaatst die zorgen voor meer hoogte en ruim licht. Ook is het buitenaanzicht gemoderniseerd zodat het centrum een vernieuwde uitstraling heeft gekregen.

Prettig winkelen in Westpolder is nóg beter geworden!

Jan van Goijenstraat, 3351 JM, Papendrecht, Nederland

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier