Projecten

Herontwikkeling Winkelcentrum De Gaard

Utrecht, Nederland
Ruimtes Beschikbaar
Uitbreiding
Winkelruimte
Extra
Voorzieningen
Groene
Uitstraling

Omschrijving

Winkelcentrum De Gaard is momenteel een kleinschalig, goedlopend buurtwinkelcentrum waar grootste plannen voor topherontwikkeling op de agenda staan. Momenteel is De Gaard verouderd, terwijl het winkelend publiek steeds hogere comfort verwacht. De Gaard is nu vooral ingericht op de dagelijkse boodschappen; het biedt een landelijke supermarkt en drogisterij, aangevuld met verschillende lokale ondernemers. Met de herontwikkeling zullen hier 6 á 8 nieuwe winkels bijkomen, meer horeca zoals een lunchroom of buurtrestaurant, nieuwe woningen en openbare ruimtes. Het nieuwe winkelcentrum wordt aantrekkelijker, groter, duurzamer met een meer gevarieerde branchering.

Projectontwikkeling

De herontwikkeling van De Gaard is begin 2018 van start gaan, met een verwachte oplevering in Q2-2020. De Gaard zal getransformeerd worden naar een eigentijds en multifunctioneel winkelgebied. Het winkelcentrum heeft momenteel al hoge bezoekersaantallen en een zeer hoge vloerproductiviteit. De verwachting is uiteraard dat na de herontwikkeling deze aantallen vele malen zullen stijgen.

Ook de buitenruimte waaronder het plein wordt aangepakt zodat het een fijne plek wordt voor jong- en oud om samen te komen. De Gaard wordt hierdoor echt het bruisende hart van de omgeving!

Troosterlaan, 3571 NC, Utrecht, Nederland

Wilt u meer weten over winkelcentrum De Gaard? Benieuwd naar toekomstige vestigingsmogelijkheden? U kunt contact opnemen met onze senior asset manager, Judith van Eijk, die u uitgebreid kan informeren over de huurmogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Judith van Eijk

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier