Projecten

Hart van 079, 68 moderne nieuwbouw appartementen

Zoetermeer, Nederland
68
appartementen verdeeld over 2 gebouwen
40 - 90
vierkante meter
Voorzieningen op
loopafstand
Parkeren
mogelijk in P1 en P2
Duurzame oplossingen
gasloos koken en Energielabel A

Omschrijving

In Zoetermeer, een groene stad, deels gelegen in het Groene hart, ontwikkelen wij samen met Pro6 Ontwikkeling en Ouwehand Bouw, twee wooncomplexen in het Stadshart. Het project bestaat uit 66 turn-key appartementen gelegen in het gebouw “Het Rond” (32 woningen) en gebouw “Westwaarts” (36 woningen). De appartementen variëren in oppervlakte van 40m2 tot maximaal 88m2. De appartementen zijn gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping en beschikken over fietsenbergingen.

De transformatie van het complex is reeds in gang gezet. De gebouwen worden ontwikkeld tot gasloze appartementen met een energielabel A. De daken worden deels voorzien van zonnepanelen. Daarnaast wordt de façade van de gebouwen gedeeltelijk vernieuwd en opgewaardeerd naar hogere isolatie waarden.

Alle appartementen worden opgeleverd inclusief badkamer, toilet en complete keuken. De woningen worden aangeboden in het middenhuursegment en hiervoor geldt een vanafprijs van € 740,= per maand (exclusief servicekosten).

Oplevering van de appartementen staat gepland voor Q1-2021. Er is eventueel een mogelijkheid tot een abonnement voor een parkeerplaats in P1 en P2.

Voor meer informatie over de verhuur van de appartementen kunt u contact opnemen met Jacobus Recourt Makelaars per mail hartvan079@recourt.nl

Het Rond 2, 2711 BW Zoetermeer, Nederland

Schrijf je in

Wil je up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen over Hartvan079? Schrijf je nu in en we houden je op de hoogte!

Jacobus Recourt Makelaars

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier