Kantoren

Grachtenpand Cristofori

Amsterdam, Nederland
Rustiek,
historisch grachtenpand
Schitterende locatie
aan de Prinsengracht
Hoog afwerkingsniveau,
met behoud van originele details

Omschrijving

Het Cristofori kantoorgebouw heeft twee fantastische eigenschappen: een historisch pand op een unieke locatie. Het is een prachtig monumentaal grachtenpand met schitterende zalen en vertrekken, midden in hartje Amsterdam. Twee aparte pakhuizen uit de zeventiende eeuw zijn in 1901 samengevoegd tot één pand. Inmiddels is dit pand volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken, waarbij de historische details behouden zijn gebleven.

Omgeving

Cristofori bevindt zich aan de voet van de Jordaan, in het gebied van de Negen Straatjes. Omringd door vele prominente bedrijven biedt de omgeving ook een ruime keuze aan eigenzinnige horeca en retail.

Beschikbaarheid

Met winkelruimte op de begane grond en vijf bovengelegen kantoorverdiepingen bevat het totaal verhuurbaar oppervlak circa 2.293 m² . Er is momenteel geen ruimte beschikbaar.

Prinsengracht 581-583, 1016 HT, Jordaan, Amsterdam, Nederland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over het Cristofori gebouw? Als verhuurmanager van dit complex kan ik u uitgebreid informeren over de eigenschappen, mogelijkheden, omgeving en natuurlijk de beschikbaarheid van dit complex. Ik help u graag verder!

Ook kunt u contact opnemen met één van onze verhuurmakelaars:
CBRE (020 626 26 910)
DRS Makelaars (020-6405252)

Janneke Wijnhorst

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier