Wooncomplexen

Eengezinswoningen Maurits Escherlaan

Gezinsvriendelijke
woning
Landelijke
omgeving
Modern
met dorpskarakter

Omschrijving

De gemakken van een moderne woning gecombineerd met een dorps karakter? Natuur, kinderspeelplaatsen en een gezellige buurt? De wijk Essendael in Rhoon is uw perfect woonomgeving.

Ligging

Als u dichtbij de stad wilt wonen middenin een agrarisch landschap dan is Rhoon uw antwoord. De Albrandswaard, het gebied waarin Rhoon ligt, wordt niet voor niets ‘de groene long’ van regio Rotterdam genoemd. Rhoon is een authentiek, historisch dorp wat omgeven is door uitgestrekte akkers, boomgaarden, weiden, sloten, kreken en plassen. Ten zuiden van Rhoon stroomt de Oude Maas waar u een tal van wandel- fiets- en vaarmogelijkheden heeft. U bent zo in de Rhoonse Grienden of het Valckesteynse bos.

De wijk Essendael, gesitueerd naast historisch Rhoon, kenmerkt zich door een moderne uitstraling met een dorps gevoel in een groene omgeving. U vindt hier gevarieerde woningbouw met een klassiek karakter, omgeven door parken en water. Brede straten en speelplaatsen waar kinderen veilig kunnen spelen, leiden naar het dorpscentrum met een breed winkelaanbod. Vlakbij de groene Jan Cornelis Polder behoren sport en recreatie voor het hele gezin tot de directe mogelijkheden.

Details

Modern gecombineerd met dorpse romantiek is het beeld van de eengezinswoningen aan de Maurits Escherlaan. De huizen beschikken over een voor- en achtertuin en meerdere ruime slaapkamers. Er is een open keuken en een grote woonkamer met schuifpui die het lichte en open karakter van de woning kenmerkt. Samen met een moderne badkamer, aparte berging en ruime zolder maken deze woningen tot een plezierig thuis.

Bereikbaarheid

Rhoon heeft uitstekende verbindingen voor woon- en werkverkeer. Via hoofdweg N492 bereikt u snel rijksweg A15, die u binnen 15 minuten aansluiting geeft naar Rotterdam en verder naar Den Haag of Dordrecht. Met verschillende busverbindingen of de metro reist u direct naar het centrum van Rotterdam, Hoogvliet of Spijkenisse.

Maurits Escherlaan, 3161 DJ, Essendael, Rhoon, Nederland

Meer over dit complex

Registreren voor woningen is gratis en gaat eenvoudig via onze website.

Dit complex wordt beheerd door onze partner MVGM. Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer 010 - 229 47 00 of stuur een bericht via het contactformulier.

MVMG Rotterdam

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier