Wooncomplexen

Appartementen Toren van Oud

Den Haag, Nederland
38 luxe
short-stay appartementen
Hospitality
services
Volledig
gemeubileerd

Omschrijving

De Toren van Oud is een iconische driehoekige toren welke is gelegen aan de Catsheuvel te Den Haag.

Midden in de gewilde en populaire wijk het Statenkwartier, omringd door internationale organisaties als OPCW, Europol, Het WorldForum en diverse ambassades is dit absoluut een toplocatie.

Het ontwerp van de toren is in 1961 gemaakt door J.J.P. Oud en is in 1963 gerealiseerd. Hiermee was de eerste wolkenkrabber van Den Haag een feit.

De Toren bestaat uit 38 luxe short-stay appartementen en geeft verder ruimte voor parkeerplaatsen en een lobby met hospitality services.

Elke verdieping in de toren biedt een fantastisch uitzicht over de stad en het duinlandschap van Den Haag. De short-stay woningen hebben allen een separate slaapkamer en worden voorzien van complete keuken, badkamer, high-end meubelpakket en voorzien van alle gemakken die men kan verwachten van short-stay appartementen. Op deze manier zal dit een fijne plek zijn om te verblijven.

  • Start transformatie
    Kwartaal 2 - 2018
  • Start verhuur
    Kwartaal 1 - 2019
  • Oplevering
    Kwartaal 2 - 2020
Catsheuvel, 2517 JZ, Den Haag, Nederland

Meer over dit complex

Alle informatie over dit project kunt u vinden op torenvanoud.com. Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met onze asset manager.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier