Wooncomplexen

Appartementen Steam Park

Krakow, Polen
Op wachtlijst
Rustige wijk
nabij centrum
10 moderne
appartementen
Ondergrondse
parkeergarage

Omschrijving

Altijd al in een appartement nabij het stadscentrum van Krakau willen wonen? Dat kan in ons object Steam Park. De oude binnenstad met de Grote Markt, de charmante straten eromheen en de nabijgelegen Wawel-heuvel is een landschap dat niet alleen in Polen, maar ook over de hele wereld bekend is.

Van der Vorm Vastgoed heeft in Steam Park 10 high end appartementen. De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en liggen centraal ten opzichte van openbaar vervoer en overige voorzieningen.

Kijk voor meer informatie ook op: https://bryksy.pl/inwestycja/s...

Ul. Rakowicka, 31-000 Kraków, Poland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier