Wooncomplexen

Appartementen Skawinska

Krakau, Polen
Beschikbaar
Rustige wijk
nabij centrum
7 moderne
appartementen
Ondergrondse
parkeergarage

Omschrijving

Het complex is in 2010 opgeleverd en ligt in de wijk Kazimierz (= de oude Joodse wijk) van Krakow tegen de historische binnenstad ‘Stare Miasto’.

De 7 appartementen zijn een onderdeel van totaal 13 appartementen verdeeld over 2 gebouwen. Het complex ligt op loopafstand van de rivier de Wisla en kenmerkt zich als een rustige woonomgeving.

De appartementen beschikken over een badkamer en complete hoogwaardige inventaris.

Beheer van de 7 appartementen zal plaatsvinden in samenwerking met Hamilton May. De appartementen zullen ten behoeve van Long stay worden verhuurd.

Skawińska, 31-000 Kraków, Poland

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm
Hamilton May

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier