Wooncomplexen

Appartementen Harvest Oude Haagweg

Den Haag, Nederland
Op wachtlijst
184
Appartementen
Urban Farming
concept
Uitstekende
bereikbaarheid

Omschrijving

Wonen in een gloednieuw, hoogwaardig afgewerkt appartement op fietsafstand van zowel stad als strand, met de mogelijkheid om te tuinieren in een gezamenlijke moestuin? Dat is ‘Harvest’: 184 nieuwbouw appartementen aan de Oude Haagweg in het Haagse Loosduinen. De appartementen variëren van 40m² tot en met 90m² en zijn uitgerust met een loggia, terras of balkon. Daarnaast een zeer fraaie keuken voorzien van alle gemakken, luxe badkamer en laminaatvloer.

Uniek aan ‘Harvest’ is dat de bewoners beschikken over een eigen moes- / binnentuin waar heerlijk ontspannen kan worden na een week hard werken. Nabij het wooncomplex bevinden zich allerlei voorzieningen voor het doen van (dagelijkse) benodigdheden en vrijetijdsbesteding. Dankzij de tramhalte voor de deur is er een uitstekende aansluiting met het openbaar vervoer.

De getoonde foto's kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Oude Haagweg, 2552 GE, Rosenburg, Den Haag, Nederland

Contact met Makelaars

Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht bij onze partner Verra Real Estate via tel.nr. 070-3462131 of stuur een bericht via het contactformulier.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier