Projecten

Appartementen Harvest Oude Haagweg

Den Haag, Nederland
In Verhuur
184
Appartementen
Urban Farming
concept
Uitstekende
bereikbaarheid

Omschrijving

Wonen in een gloednieuw, hoogwaardig afgewerkt appartement op fietsafstand van zowel stad als strand, met de mogelijkheid om te tuinieren in een gezamenlijke moestuin? Dat is ‘Harvest’: 184 nieuwbouw appartementen aan de Oude Haagweg in het Haagse Loosduinen. De appartementen variëren van 40m² tot en met 90m² en worden uitgerust met een loggia met terras of een balkon, fraaie keuken, badkamer en een laminaatvloer, waardoor de woning zo te betrekken is.

Uniek aan ‘Harvest’ is dat de bewoners beschikken over een eigen moes- / binnentuin waar heerlijk ontspannen kan worden na een week hard werken. Nabij het wooncomplex bevinden zich allerlei voorzieningen voor het doen van (dagelijkse) benodigdheden en vrijetijdsbesteding. Dankzij de tramhalte voor de deur is er een uitstekende aansluiting met het openbaar vervoer.

De bouw en verhuur van 'Harvest' is op dit moment in volle gang. Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar.

De getoonde foto's zijn foto's van de modelwoningen en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 • 184
  appartementen
 • 90%
  verhuurd
 • Oplevering
  kw1 2019
 • Start verhuur
  2018
 • Start bouw
  2018
 • Hoogste punt
  2018
 • Oplevering
  2019
Oude Haagweg, 2552 GE, Rosenburg, Den Haag, Nederland

Contact met Makelaars

Bekijk de website van dit project: hureninharvest.nl
Wilt u meer weten over dit complex? Stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Telefoonnummer Q-makelaars Delft: 015 – 202 30 40
E-mailadres: delft@qmakelaars.nl

U kunt ook contact opnemen met Frisia Makelaars via 070 – 342 01 12 of wonen@frisiamakelaars.nl.


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier