Wooncomplexen

Appartementen Hanway Street

Londen, Verenigd Koninkrijk
Wachtlijst
Bruisend gedeelte
van Londen
Hoogwaardig
afwerkingsniveau
Perfecte verbinding
met het openbaar vervoer

Omschrijving

Wonen op een toplocatie midden in het centrum van Londen? Dat kan in ons appartementencomplex Hanway street.

Ligging

Op een unieke locatie midden in het centrum van Londen liggen 3 duplex drie-kamer appartementen. Deze appartementen zijn gelegen aan Oxford Street, op loopafstand van Piccadilly Circus en Covent Garden. Prachtige appartementen in hartje Londen.

Details

De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt met houten vloeren, luxe keukens en badkamers, Domotica systemen en airconditioner. Er zijn appartementen van 109m2, 117m2 en 118m2. Deze maken deel uit van een ontwikkeling van 15 appartementen, omringd door terrassen en tuinen.

Bereikbaarheid

In de directe nabijheid van Hanway Street stoppen diverse busverbindingen en er liggen meerdere metrostations (Underground) op loopafstand.

Hanway Street, SE11 6AH, Covent Garden, Londen, Verenigd Koninkrijk (UK)

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier