Wooncomplexen

Appartementen Drury Lane

Londen, Verenigd Koninkrijk
Wachtlijst
Dichtbij Covent Gardens
in centrum Londen
Gemeubileerd appartement
met zeer hoog afwerkingsniveau
Perfecte verbinding met
openbaar vervoer

Omschrijving

Eersteklas wonen in een premium appartement middenin Londen? Covent Garden en de wijk Soho op loopafstand? Dat kan met onze appartementen aan Drury Lane/Broad Court.

Ligging

Dit upscale wooncomplex ligt in district Covent Garden, West End. Hier is waar het gebeurt in Londen! Dit gebied maakt onderdeel uit van de centrumzone waar veel van Londen’s grote toeristenattracties, winkels, musea, horeca, theaters en nachtclubs te vinden zijn. Op loopafstand liggen Covent Garden Market, de Royal Operahouse, meerdere universiteiten en de talloze West End theaters die bekend staan om hun shows van het hoogste niveau.

Details

Het complex heeft een authentieke uitstraling en biedt twee riante, eersteklas appartementen. Modern, luxe, elegant, mondain; deze appartementen zijn voorzien van alles wat je verwacht bij een premium woning. De appartementen zijn stijlvol, met design gemeubileerd, hebben top of the bill apparatuur en materialen, een zeer hoog afwerkingsniveau en een super luxe keuken en badkamer.

Bereikbaarheid

Op loopafstand bevinden zich diverse busverbindingen en meerdere metrostations (Underground).

21 Broad Court, WC2B 5QN, Covent Garden, London, United Kingdom (UK)

Meer over dit complex

Wilt u meer weten over dit complex? Neem voor vragen contact met mij op via het contactformulier. Ik help u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Margreet van der Vorm

Margreet van der Vorm

Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier