Wooncomplexen

Appartementen Delft Hoog

Delft, Nederland
Verhuur gestart
106
huurappartementen
43 - 170
vierkante meter
huurprijs vanaf
725 euro

Omschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe woning, specifiek afgestemd op jouw wensen? De 106 huurappartementen van Delft Hoog worden turnkey opgeleverd met een feilloos afwerkingsniveau. Van woonstudio’s tot appartementen, elke ruimte ademt een eigen stijl en voor elk budget vinden we een woonruimte die bij je past. Bij Delft Hoog huur je al vanaf €725,- per maand. Ontdek een unieke mix van comfort met een onvergetelijk uitzicht, op fietsafstand van het pittoreske centrum van Delft.

Op 10 minuten fietsafstand van Delft Centraal en de gezellige binnenstad. Via station Delft ben je ook zo in Den Haag, Rotterdam of op Schiphol. Gelegen boven winkelcentrum "De Hoven” met groot aanbod aan winkels. Je kunt lopend naar de supermarkt of je pakt tramlijn 1 om te shoppen in de binnenstad.

Bekijk hier de voortgang van het bouwproces.

  • Start verhuur
    Kwartaal 2 - 2018
  • Start bouw
    Kwartaal 4 - 2018
  • Prognose oplevering
    Begin 2020
Martinus Nijhofflaan 2, 2624 ES, Delft, Nederland

Inschrijven voor dit project

Neem contact op met de verhuurmakelaars of schrijf u in via de projectwebsite delfthoog.nl


Disclaimer

Van der Vorm Vastgoed Groep heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van haar website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Van der Vorm Vastgoed Groep geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Contactformulier