2 februari 2023

Van der Vorm Living én twee nieuwe websites

Meer ruimte voor kwaliteit, dat is waar we voor staan. Als betrokken eigenaar en belegger is dat ons doel. In een aantal belangrijke Europese steden en landen maken we het ook waar. Dagelijks werken we aan de verbetering van ons eigen vastgoed en onze kwaliteiten. Naast de zoektocht naar goede rendementen hebben we ook een goed oog voor de moderne woon-, werk- en winkelomgevingen.

We staan voor mooi, onbezorgd en comfortabel huren.
We introduceren daarom met veel plezier en kwaliteit ons woonlabel: Van der Vorm Living.

Met de nieuwe site www.vormliving.nl zijn we toegankelijker richting onze huurders en is ons woonaanbod beter vindbaar. Mét bijbehorende communicatiekanalen. Ook voor de huurders van onze woningen. De fonkelnieuwe website toont ons complete aanbod van huurwoningen. Dit is een eerste en mooie stap. We werken hard aan het vervolg: een nieuw digitaal platform voor woningservice, woningonderhoud en onderling contact, juist ook met medehuurders.

Ons nieuwe woonlabel gaf ook volop inspiratie voor een nieuwe site voor vormvastgoed.nl. Zoals u zelf kunt zien en ervaren biedt ook deze website meer ruimte voor onze kwaliteit.

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen? Dat is mogelijk: volg ons op LinkedIn!

#Corporate #Nieuws