• Schitterende appartementen op een toplocatie
 • Privé parkeergarage
 • Goede bereikbaarheid
 • Veilig wonen
 • Luxe afwerking
 • Oplevering met laminaatvloer

Wilt u stads wonen op een Amsterdamse toplocatie in een aantrekkelijk appartement? Dan hebben wij het thuis wat u zoekt.

Ligging

Het complex aan de Tweede Hugo de Grootstraat beschikt over de twee belangrijkste kenmerken wanneer u op zoekt bent naar een stadse woning: het heeft fraaie appartementen en het is gelegen op een toplocatie. De Tweede Hugo de Grootstraat is een bruisende straat met alle voorzieningen, welke het leven comfortabel maken: een supermarkt (Dirk), diverse winkels, horeca en frequente verbindingen met het openbaar vervoer (tram en bus). Het appartementencomplex ligt op loopafstand van de gezellige Jordaan en het stadscentrum.

Details

Dit gebouw telt 40 appartementen, hiervan zijn 26 appartementen bestaande bouw en 14 appartementen nieuw opgeleverd in 2013. Het dak beschikt over een plantenbedekking van sedum. De appartementen zijn alles wat je van een moderne woning mag verwachten; gebouwd met het oog op hoog comfort, ruimte en luxe afwerking met design producten. Zo zijn de badkamer en toilet afgewerkt met Villeroy en Boch en is de keuken voorzien van Atag inbouwapparatuur. Het gebouw heeft een afgesloten parkeergarage, welke u in combinatie met een appartement kunt huren.

Veilig wonen

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van uw woonplezier. Wij willen dat u zich prettig voelt in ons complex en gerust kunt wonen. De entreehallen van deze woningen zijn dan ook voorzien van portiekontsluiting met intercom. Alle appartementen beschikken over een eigen, afgesloten berging en ook de parkeergarage is afgesloten.

Bereikbaarheid

Het appartementencomplex is direct te bereiken vanaf ringweg A10 via stadsroute S105. Er zijn vele verbindingen met het openbaar vervoer, zowel bus als tram.

Adres:
2e Hugo de Grootstraat, 1052 LB, Frederik Hendrikbuurt , Amsterdam, Nederland

Woontypes in dit complex

Ruim Modern 2-kamer appartement

2e Hugo de Grootstraat, 1052 LB, Frederik Hendrikbuurt , Amsterdam, Nederland
 • 2 slaapkamer(s)
90m2

Modern 3-kamer appartement

2e Hugo de Grootstraat, 1052 LB, Frederik Hendrikbuurt , Amsterdam, Nederland
 • 2 slaapkamer(s)
86m2

Modern 4-kamer appartement

2e Hugo de Grootstraat, 1052 LB, Frederik Hendrikbuurt , Amsterdam, Nederland
 • 3 slaapkamer(s)
95m2

Welke winkels zijn hier gevestigd?

In de buurt

  Meer over dit complex

  Registreren voor woningen is gratis en gaat eenvoudig via onze website.

  Dit complex wordt beheerd door onze partner MVGM. Wilt u meer weten over dit complex? Voor vragen kunt u terecht op telefoonnummer 020-521 7230 of stuur een bericht via het contactformulier.

  Met vriendelijke groet,
  • MVGM Amsterdam