• De Gaard - Utrecht
  • Meer winkelruimte
  • Meer voorzieningen
  • Augustus 2016: start bouw
  • 2017: oplevering

Winkelcentrum De Gaard is momenteel een kleinschalig, goedlopend buurtwinkelcentrum waar grootste plannen voor topherontwikkeling op de agenda staan. Momenteel is De Gaard verouderd, terwijl het winkelend publiek steeds hogere comfort verwacht. De Gaard is nu vooral ingericht op de dagelijkse boodschappen; het biedt een landelijke supermarkt en drogisterij, aangevuld met verschillende lokale ondernemers. Met de herontwikkeling zullen hier 6 á 8 nieuwe winkels bijkomen, meer horeca zoals een lunchroom of buurtrestaurant, nieuwe woningen en openbare ruimtes. Het nieuwe winkelcentrum wordt aantrekkelijker, groter, duurzamer met een meer gevarieerde branchering.

Projectontwikkeling

De herontwikkeling van De Gaard is begin 2018 van start gaan, met een verwachte oplevering in 2020. De Gaard zal getransformeerd worden naar een eigentijds en multifunctioneel winkelgebied. Het winkelcentrum heeft momenteel al hoge bezoekersaantallen en een zeer hoge vloerproductiviteit. De verwachting is uiteraard dat na de herontwikkeling deze aantallen vele malen zullen stijgen.

Ook de buitenruimte waaronder het plein wordt aangepakt zodat het een fijne plek wordt voor jong- en oud om samen te komen. De Gaard wordt hierdoor echt het bruisende hart van de omgeving!

Website De Nieuwe Gaard

Kijk voor meer informatie op de website van winkelcentrum De Nieuwe Gaard

logo-denieuwgaard

In de buurt